Luminarc Sire De Cognac Set Gotash për Pije pa Fron 41 Cl

ID: LMC000001850ARG

Marka / Prodhuesi: Luminarc

Çmimi: 8,54 Euro

Totali 8,54 Euro
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Set me 6 gota pa fron dhe me një dizajn elegant të cilat do të duken bukur në çdo mjedis. Ato përdoren në përditshmëri dhe raste të veçanta për të shërbyer pije të ndryshme sipas dëshirës, kryesisht pije alkoolike. Janë bërë me material qelqi, ngjyrë transparente.

Karakteristikat:
Rezistente ndaj goditjeve, gërvishtjeve dhe temperaturave të larta.
Pastrohen me lehtësi në pjatalarëse.
Kanë sipërfaqe të lëmuar, nuk do të absorbojnë aromat e huaja, ruajnë ngjyrën e vet dhe pas një numri te madh larjesh.
Janë miqësore me mjedisin dhe nuk përmbajnë elemente të dëmshme për shëndetin.
Marka / Prodhuesi
Luminarc
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
883314557091
BN Code
LM000000413C

883314557091

Detajet

Përbërja
6 Copë
Dimensionet
9.1 Cm
Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Vëllimi
0.41 L
Diametri
0 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Luminarc Sire De Cognac Set Gotash për Pije pa Fron 41 Cl
Luminarc Sire De Cognac Set Gotash për Pije pa Fron 41 Cl
Luminarc Sire De Cognac Set Gotash për Pije pa Fron 41 Cl
Luminarc Sire De Cognac Set Gotash për Pije pa Fron 41 Cl
0.187
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë