Smile Set Filxhanë dhe Arush

ID: SML000001320ARG

Marka / Prodhuesi: Smile

Çmimi: 1,78 Euro

Totali 1,78 Euro
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Dhuroji njeriut tënd më të dashur këtë set dashurie:
1 Filxhan me një dedikim unik: "I Love You", që sa herë që të shijoj kafen e mëngjesit të ndjej praninë tuaj.
1 Arush, ngjyrë të kuqe.
1 Trëndafil.

Ndihuni të lumtur duke e sjell më afër dashurinë tuaj me setin e dashurisë.
Shijoni gjithçka me këtë set dhe mbushuni me dashuri!
Marka / Prodhuesi
Smile
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.13 Kg
Barcode
6378257211208
BN Code
SM000004508L

6378257211208

Detajet

Ngjyra
E kuqe, E bardhë
Materiali
Porcelan, Tekstil
Përbërja
4 Copë

Të ngjashme

Smile Set Filxhanë dhe Arush
Smile Set Filxhanë dhe Arush
Smile Set Filxhanë dhe Arush
Smile Set Filxhanë dhe Arush
0.1193
169.09 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë