Clementoni Rraketake për Foshnja

ID: CLT000001350SHL

Marka / Prodhuesi: Clementoni

Çmimi: 8,80 Euro

Totali 8,80 Euro
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Dizenjuar për foshnjat e vogla me figurën e preferuar Mini. Lodra është me një madhësi që fëmija mund ta mbajë lehtësisht.
Do të jetë lodra e preferuar e rrethuar me unaza të cilat lëshojnë tinguj kur fëmija është duke luajtur.
E lehtë për t'u mbajtur, kapur dhe shkundur.
Një lodër e cila do jetë një nxitje e vërtetë për zhvillimin e fëmijëve.
E mrekullueshme për fëmijën edhe kur jeni në lëvizje.
E përshtatshme për foshnja 3 muaj.
Marka / Prodhuesi
Clementoni
Ofruar nga
Shtepia e lodrave
Kategoria kryesore
Për fëmijë
Barcode
8005125143818
BN Code
CL000004232T

8005125143818

Detajet

Përbërja
1 Copë
Materiali
Plastikë

Të ngjashme

Clementoni Rraketake për Foshnja
Clementoni Rraketake për Foshnja
Clementoni Rraketake për Foshnja
0.107
175.85 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë