Fisher Price Lion Rraketake për Foshnja

ID: FPC000001352SHL

Marka / Prodhuesi: Fisher Price

Çmimi: 5,60 Euro

Totali 5,60 Euro
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Dizenjuar për foshnjat e vogla në formën e një luani. Lodra është me një madhësi që fëmija mund ta mbajë lehtësisht.
Do të jetë lodra e preferuar e rrethuar me unaza të cilat lëshojnë tinguj kur fëmija është duke luajtur.
E lehte për t'u mbajtur, kapur dhe shkundur.
Një lodër e cila do jetë një nxitje e vërtetë për zhvillimin e fëmijëve.
E mrekullueshme për fëmijën edhe kur jeni në lëvizje.
E përshtatshme për foshnja nga 3 muaj.
Marka / Prodhuesi
Fisher Price
Ofruar nga
Shtepia e lodrave
Kategoria kryesore
Për fëmijë
Barcode
887961071313
BN Code
FP000004230C

887961071313

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
14 x 4 x 18 Cm

Të ngjashme

Fisher Price Lion Rraketake për Foshnja
Fisher Price Lion Rraketake për Foshnja
Fisher Price Lion Rraketake për Foshnja
0.0802
175.83 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë