My Kitchen Set Mbajtëse Ushqimesh 7 Copë

ID: MKN000001462ARG

Marka / Prodhuesi: My Kitchen

Çmimi: 24,23 Euro

Totali 24,23 Euro
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Mbajtëse ushqimesh me 7 vende për kripë, sheqer, kafe, erëza etj.

Seti përfshin:
- 7 mbajtëse material qeramikë me cilësi të lartë, dizajn elegant.
- 1 bazë metali për lehtësi në kapje dhe lëvizje.
- Karakteristikë është pjesa e kapjes tek kapaku në formë zemre.
- Pamja natyrale e tyre kombinohet me çdo dekor në shtëpinë tuaj.
- Kapakët janë te lëvizshëm për të parandaluar lagështinë dhe pluhurin.
- Madhësia e tyre është e mjaftueshme për ta mbajtur në tavolinë pa zënë shumë hapësire.
- Për një prezantim sa më elegant të ushqimit dhe tavolinës suaj.
- Ideale për ta patur pjesë të kuzhinës suaj ose si ide për dhuratë.
- Krijuar në mënyrë miqësore me mjedisin.
Marka / Prodhuesi
My Kitchen
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.61 Kg
Barcode
6941365401047
BN Code
MK000004518N

6941365401047

Detajet

Përbërja
8 Copë
Materiali
Metal, Qeramikë
Sipërfaqja
Me shkëlqim
Diametri
0 Cm

Të ngjashme

My Kitchen Set Mbajtëse Ushqimesh 7 Copë
My Kitchen Set Mbajtëse Ushqimesh 7 Copë
My Kitchen Set Mbajtëse Ushqimesh 7 Copë
My Kitchen Set Mbajtëse Ushqimesh 7 Copë
My Kitchen Set Mbajtëse Ushqimesh 7 Copë
My Kitchen Set Mbajtëse Ushqimesh 7 Copë
My Kitchen Set Mbajtëse Ushqimesh 7 Copë
0.1556
183.61 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë