Brita Aluna Filtrues Uji 2.4 L

ID: tjolcxfmvt

Marka / Prodhuesi: Brita

Çmimi: 24,40 Euro

Totali 24,40 Euro
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Pajisje për filtrimin e ujit me kapak lehtësisht të lëvizshëm dhe me një sistem startimi, i cili kontrollon procesin e filtrimit. Teknologjia e përdorur "Maxtra" kombinon një mikropor filtër natyral dhe një filtër mbrojtës të fuqishëm, të cilat zvogëlojnë klorin dhe substancat e tjera që ndikojnë në cilësinë e ujit. Pajisja elektronike Brita Memo ju informon se kur duhet të ndryshohet fisheku i flitrit.

Karakteristika:
- Mund të lahet në pjatalarëse përveç kapakut.
- Materiali plastik i cilësisë së lartë, rezistent ndaj gërvishtjeve.
- Përdoret edhe për filtrimin e çajit, kafes etj.

Kapaciteti:
- Total: 2.4 L.
- Për ujë: 1.4 L.
Marka / Prodhuesi
Brita
Ofruar nga
Euro Brands
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.86 Kg
Barcode
4006387040659
BN Code
BR000000994T

4006387040659

Detajet

Përbërja
1 Copë
Diametri
0 Cm
Dimensionet
26.7 x 27.7 x 10.9 Cm
Materiali
Plastikë
Ngjyra
E bardhë, Transparent
Vëllimi
2.4 L

Të ngjashme

Brita Aluna Filtrues Uji 2.4 L
Brita Aluna Filtrues Uji 2.4 L
Brita Aluna Filtrues Uji 2.4 L
Brita Aluna Filtrues Uji 2.4 L
Brita Aluna Filtrues Uji 2.4 L
Brita Aluna Filtrues Uji 2.4 L
Brita Aluna Filtrues Uji 2.4 L
0.1085
176 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë