Trust Tytan 2.1 Sistem Altopalanti 18789

ID: TRU000000992PCS

Marka / Prodhuesi: Trust

Çmimi: 112,60 Euro

Totali 112,60 Euro
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Set altopalanti me bokse druri.

Karakteristikat kryesore:

- Fuqia maksimale e zërit: 120W.
- Fuqia muzikore (RMS): 60 W.
- Brezi i frekuencës: 20 - 20000Hz
- Lidhet me PC, laptopë, televizorë, smartfona dhe tabletë (3.5mm fishë)
- Kontrolli i basit i manaxhuar nga amplifikatorët.
- Menaxhimi i plotë i energjisë, sistemi fiket kur nuk është në përdorim (Kur mungon sinjali)
Marka / Prodhuesi
Trust
Ofruar nga
PC Store
Kategoria kryesore
Elektronikë dhe Kompjutera
Pesha
4.9 Kg
Barcode
8713439187892
BN Code
TR000003762U

8713439187892

Detajet

Ngjyra
E bardhë

Të ngjashme

Trust Tytan 2.1 Sistem Altopalanti 18789
Trust Tytan 2.1 Sistem Altopalanti 18789
Trust Tytan 2.1 Sistem Altopalanti 18789
Trust Tytan 2.1 Sistem Altopalanti 18789
Trust Tytan 2.1 Sistem Altopalanti 18789
0.105
167.03 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë