HP Sistem Altopalanti 400 1FU68AA

ID: HPQ000000996PCS

Marka / Prodhuesi: HP

Çmimi: 48,20 Euro

Totali 48,20 Euro
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Përmirëso eksperiencën tënde audio me dizajnin modern dhe cilësinë e përmirësuar për argëtimin maksimal.
Ky sistem i altopalantëve 2.1 ofron një tingull të qartë kristali me një vlerë të pabesueshme.
Zbuloni formacionin perfekt për të dëgjuar të gjitha përmbajtjet tuaja të preferuara.

Karakteristikat:
2 Altopalantë satelitorë 2 x 2 W (kanalet majtas dhe djathtas)
1 Amplifikatorë 4 W
1 Adaptorë përshtatës i tipit G AC

-Bas i pastër dhe i pasur.
Mbusheni dhomën tuaj me zë duke zgjedhur sistemin altopalant 2.1 me bokse të fuqishme.
-Audio impresionuese
Sistemi i altopalantëve të integruar 2.1 jep një zë të pastër dhe të natyrshëm.
-Dizajn efikas
Dizajni i tij i lehtë dhe kompakt lejon vendosjen elastike te altopalantëve në pothuajse çdo hapësirë.

- E përshatshme me pajsijet e mëposhtme si: Tableta, Smartfon dhe PC me lidhje 3.5 mm.
Marka / Prodhuesi
HP
Ofruar nga
PC Store
Kategoria kryesore
Elektronikë dhe Kompjutera
Pesha
1.96 Kg
BN Code
HP000003760Q

Detajet

Fuqia e Zërit
4 W
Dimensionet
29.8 x 15 x 22 Cm
Ngjyra
E zezë

Të ngjashme

HP Sistem Altopalanti 400 1FU68AA
0.11
168.42 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë