Sot në Blunavi

Ju sugjerojmë

Luminarc Alizee Set Pjatash

Më shumë info

Shtoje në Shportë

Luminarc Alizee Set Pjatash

33,80 Euro

"Alizee" vjen me një set prej 18 pjatash që kombinojnë origjinalitetin me stilin e veçantë dhe elegant, të përsosura për tryezën tuaj në çdo stinë, shërbim për gjashtë persona, materiali arcopal, ngjyrë e bardhë.

Shtoje në Shportë
0.2934
1.21 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë