Çfarëdo që të kërkoni anija jonë do t'ua sjellë!


Misioni ynë

Nëpërmjet teknologjisë ta bëjmë më të lehtë dhe të sigurtë blerjen online

Skuadra jonë

 • Flamur Zenelaj

  CEO & Co-Founder

 • Artur Allkoçi

  CTO & Co-Founder

 • Maringlen Zenelaj

  Purchasing Manager

 • Elda Ibro

  Database Administrator

 • Kristiana Capo

  Marketing Manager

 • Edvin Rushitaj

  Head of Photography

 • Kesjana Blacëri

  Administrative Coordinator

0.0979
1.16 MB
Shporta (0)
 1. Nëntotali 0 Lek
 2. Transporti I pa përcaktuar
 3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë