Luminarc Eternal Spring Set Pjatash

ID: LMC000000157ARG

Marka / Prodhuesi: Luminarc

Çmimi: 8.500,00 Lekë

Totali 8.500,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Set pjatash të prodhuara nga material Arkopal i cili është një përzierje e materialit opal me qelqin e temperuar. Ky lloj materiali i bën pjatat të jenë 3 x më rezistente se pjatat e tjera tradicionale.Të dizejnuara për përdorim intensiv të përditshëm, modeli do të mbetet i qëndrueshëm edhe pas një numri të madh larjesh në pjatalarëse. Dizajni pranveror me figurën e një dandelioni dhe forma katrore i bën ato të jenë pjesë e kuzhinës tuaj për raste të veçanta apo përdorim të përditshëm.

Seti përmban:
- 6 pjata për ëmbëlsira 20 Cm,
- 6 pjata për supë 21 Cm,
- 6 pjata për darkë 26 Cm,
- 1 tas për sallatë 24 Cm.
Marka / Prodhuesi
Luminarc
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
883314361513
BN Code
LM000000720C

883314361513

Detajet

Përbërja
19 Copë
Materiali
Arkopal
Ngjyra
Rozë, Jeshile, Blu
Diametri
0 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Luminarc Eternal Spring Set Pjatash
Luminarc Eternal Spring Set Pjatash
Luminarc Eternal Spring Set Pjatash
0.1218
176.29 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë