Bormioli Luigi Michelangelo Set Gotash dhe Kanë

ID: LUG000000477ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Luigi

Çmimi: 2.830,00 Lekë

Totali 2.830,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Linja "Michelangelo" ofron një koleksion të plotë, të përdorshëm në bare, restorante, hotele dhe shtëpi për të servirur ujë, lëngje frutash etj.

Seti përmban 5 produkte ku përfshihen:
- 1 kanë me dorezë qelqi dhe kapak plastik në ngjyrë të zezë me kapacitet 2.5 L.
- 4 gota pa fron me kapacitet 0.46 L.

Janë prodhuar me material qelqi Sparkx me cilësi të lartë që mund të përballojë shumë dëmtime ndër vite.

Karakteristika të materialit:
- Gjenerata e re e qelqit.
- Tërësisht transparent dhe me shkëlqim.
- I qëndrueshëm: Rezistent ndaj ndryshimit të temperaturave.
- Mund të përballojë deri në 2000 cikle larjesh industriale.
- Miqësor me mjedisin: Pa plumb dhe metale të rënda.
- Mund të lahet në pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Luigi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
3.165 Kg
Barcode
032622024317
BN Code
LU000001760G

032622024317

Detajet

Ngjyra
E zezë, Transparent
Materiali
Qelq, Plastikë
Përbërja
5 Copë

Të ngjashme

Bormioli Luigi Michelangelo Set Gotash dhe Kanë
Bormioli Luigi Michelangelo Set Gotash dhe Kanë
Bormioli Luigi Michelangelo Set Gotash dhe Kanë
Bormioli Luigi Michelangelo Set Gotash dhe Kanë
Bormioli Luigi Michelangelo Set Gotash dhe Kanë
0.1876
172.37 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë