JIO Tigan me Kapak 28 Cm

ID: JIO000001797ARG

Marka / Prodhuesi: JIO

Çmimi: 2.870,00 Lekë 1.719,00 Lekë

Kjo ofertë është e vlefshme deri në 19/06/2019
Totali 1.719,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Tigan i thellë me kapak i pajisur me:

- Veshje graniti, nuk ngjit, material rezistent ndaj gërvishtjeve dhe goditjeve.
- Kapak qelqi i temperuar, rezistent ndaj temperaturave të larta dhe nxehtësisë.
- Dorezë bakeliti, lehtësisht e çmontueshme e cila pengon transmetimin e nxehtësisë dhe pastrohet me lehtësi.
- Ka shtresë alumini në pjesën e poshtme që mundëson një shpërndarje të njëtrajtshme të nxehtësisë.
- Funksional në të gjitha llojet e sobave duke përfshirë dhe induksionin.
- Është dizejnuar për përdorim intensiv të përditshëm.
- Gjithashtu, tigani është krijuar në mënyrë miqësore me mjedisin, nuk përmban element toksikë si: PTFE dhe PFOA.
- Përdoret për skuqje dhe pjekje.
- Gatuan shpejt dhe kursen energji.
Marka / Prodhuesi
JIO
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.935 Kg
Barcode
7864678466963
BN Code
JI000004971O

7864678466963

Detajet

Dimensionet
h 8 Cm
Materiali
Qelq, Granit, Alumin, Bakelit
Ngjyra
E zezë, Transparent, Gri, Kafe
Sipërfaqja
Mat, Me shkëlqim
Diametri
28 Cm
Përbërja
1 Copë

Të ngjashme

JIO Tigan me Kapak 28 Cm
JIO Tigan me Kapak 28 Cm
JIO Tigan me Kapak 28 Cm
JIO Tigan me Kapak 28 Cm
JIO Tigan me Kapak 28 Cm
JIO Tigan me Kapak 28 Cm
JIO Tigan me Kapak 28 Cm
JIO Tigan me Kapak 28 Cm
JIO Tigan me Kapak 28 Cm
JIO Tigan me Kapak 28 Cm
0.1214
180.92 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë