Lego Duplo Set për Parashkollor

ID: LEG000001367SHL

Marka / Prodhuesi: Lego

Çmimi: 2.800,00 Lekë

Totali 2.800,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set lodrash për parashkollor është një botë ku fëmija juaj mund të eksplorojë. Një botë e ndërtuar nga figurina të cilat do t'ju mësojnë fëmijeve diten e parë të shkollës. Nga koha e lojës, e drekës deri në kohën e pastrimit.

Seti përfshin:
-Kopshtin, një mësues parashkollor, dy fëmijë, rafte, karrige, lojra dhe aksesorë të tjerë që e plotësojnë këtë ndërtesë.
-Kuti të dekoruara me numra nga 1 deri në 3 të cilat do të ndihmojnë fëmijët të mësojnë moshën e tyre.
-39 puzzles për ndërtim.
-Seti është bërë plotësisht nga plastikë e qëndrueshme dhe me cilësi të lartë.
-Një loder e cila do jetë një nxitje e vërtetë për zhvillimin e imagjinatës krijuese të fëmijëve.


Një lodër argëtuese për fëmijet e moshës 2 deri në 5 vjeç.
Rekomandohet mbikëqyrja nga një i rritur!
Marka / Prodhuesi
Lego
Ofruar nga
Shtepia e lodrave
Kategoria kryesore
Për fëmijë
Barcode
5702015865593
BN Code
LE000004260G

5702015865593

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
28.2 x 9.6 x 26.2 Cm
Materiali
Plastikë

Të ngjashme

Lego Duplo Set për Parashkollor
Lego Duplo Set për Parashkollor
Lego Duplo Set për Parashkollor
Lego Duplo Set për Parashkollor
Lego Duplo Set për Parashkollor
Lego Duplo Set për Parashkollor
Lego Duplo Set për Parashkollor
Lego Duplo Set për Parashkollor
Lego Duplo Set për Parashkollor
Lego Duplo Set për Parashkollor
Lego Duplo Set për Parashkollor
Lego Duplo Set për Parashkollor
Lego Duplo Set për Parashkollor
Lego Duplo Set për Parashkollor
Lego Duplo Set për Parashkollor
0.2045
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë