Moose Toys Pikmi Pops Surprizë Njëbrirësh prej Pellushi

ID: MST000001507SHL

Marka / Prodhuesi: Moose Toys

Çmimi: 2.900,00 Lekë

Totali 2.900,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Surprizoni fëmijën tuaj me lodrat e reja, të bukura, aromatike nga "Pikmi Pops". Tashmë fëmijët do të kenë një shumllojshmëri artikujsh, aromash dhe surpriza të ndryshme të cilat presin të zbulohen nga ata. Lodra ka formën e një lëpirëseje dhe brenda saj është njëbrirëshi prej pellushi. Një lodër që mund të jetë dhuratë me shumë vlerë për fëmijët nga 5 vjeç.

Lodra përmban:
- 1 pellush aromatik.
- 1 artikull surprizë me lidhëse.
- 1 mesazh surprizë.
- 1 mbajtëse për lëpirësen.
Marka / Prodhuesi
Moose Toys
Ofruar nga
Shtepia e lodrave
Kategoria kryesore
Për fëmijë
Barcode
630996751794
BN Code
MS000004671T

630996751794

Detajet

Përbërja
1 Copë
Materiali
Plastikë, Pambuk, Tekstil
Ngjyra
E bardhë

Të ngjashme

Moose Toys Pikmi Pops Surprizë Njëbrirësh prej Pellushi
Moose Toys Pikmi Pops Surprizë Njëbrirësh prej Pellushi
Moose Toys Pikmi Pops Surprizë Njëbrirësh prej Pellushi
Moose Toys Pikmi Pops Surprizë Njëbrirësh prej Pellushi
Moose Toys Pikmi Pops Surprizë Njëbrirësh prej Pellushi
0.0892
182.1 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë