Bormioli Rocco Set me 18 Pjata + 12 Gota + 1 Tas

ID: BOR000002397ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Rocco

Çmimi: 2.499,00 Lekë

Gjëndja e këtij produkti përfundoi.
Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set me 18 pjata me ngjyrë të bardhë të prodhuara nga material i përzierë i qelqit opal me qelqin e temperuar. Ky lloj materiali i bën pjatat të jenë 3 x më rezistente se pjatat e tjera tradicionale. Të dizejnuara për përdorim intensiv të përditshëm, modeli do të mbetet i qëndrueshëm edhe pas një numri të madh larjesh në pjatalarëse. Dizajni elegant dhe forma e rrumbullakët i bën ato të jenë pjesë e kuzhinës tuaj për raste të veçanta apo përdorim të përditshëm.

Seti përmban:
- 6 pjata për supë Ø 23 Cm.
- 6 pjata të cekëta Ø 27 Cm.
- 6 pjata për ëmbëlsira Ø 20 Cm.

Gjithashtu në këtë ofertë përfshihen: 12 gota pa Fron 0.29 L + 1 tas për sallatë 27 Cm.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Rocco
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
7.825 Kg
BN Code
BO000005295R

Detajet

Ngjyra
E bardhë
Materiali
Opal
Diametri
0 Cm

Të ngjashme

Bormioli Rocco Set me 18 Pjata + 12 Gota + 1 Tas
Bormioli Rocco Set me 18 Pjata + 12 Gota + 1 Tas
Bormioli Rocco Set me 18 Pjata + 12 Gota + 1 Tas
Bormioli Rocco Set me 18 Pjata + 12 Gota + 1 Tas
Bormioli Rocco Set me 18 Pjata + 12 Gota + 1 Tas
Bormioli Rocco Set me 18 Pjata + 12 Gota + 1 Tas
0.1539
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë