Tre Vëllezërit Shesh i Bardhë 2017 Verë

ID: TRE000001080TRE

Marka / Prodhuesi: Tre Vëllezërit

Çmimi: 800,00 Lekë

Totali 800,00 Lekë
Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Verë "Shesh i Bardhë", e bërë nga varieteti i rrushit me të njëjtin emër.
Rrushi i bardhë është një varietet autokton i zones së Tiranës dhe është përshtatur më së miri në kodrat e mrekullueshme të Lundrës.
Me pak aciditet, e thatë dhe e butë, është një verë e freskët.
Në gotë prezantohet në ngjyrë të verdhë kashte e zbehtë, me reflekse të jeshilta, transparente, gati kristaline.

Emri i vreshtave: 100% Sheshi i Bardhë
Metoda e trajtimit: Guyot
Ena e fermentimin: fuçi inoksi
Fermentimi Malolaktik: i kompletuar
Fermentimi: 15 - 19°C
Kohëzgjatja e fermentimit të alkoolit: 7 ditë
Kohëzgjatja e pjekurisë përpara vendosjes në shishe: 6 muaj
Kohëzgjatja e pjekurisë në shishe: 3 muaj.

Ideale për t'u shoqëruar me fruta deti.

Të dhëna teknike:
% e alkoolit: 12.5
Volumi: 750 ml
Aciditeti total: 4.5 g/l
PH: 3.35
Marka / Prodhuesi
Tre Vëllezërit
Ofruar nga
Tre Vellezerit
Kategoria kryesore
Ushqime dhe pije
Barcode
5306000028514
BN Code
TR000004132E

5306000028514

Detajet

Ngjyra
E verdhë, E bardhë
Përbërja
1 Copë
Vëllimi
0.75 L

Të ngjashme

Tre Vëllezërit Shesh i Bardhë 2017 Verë
Tre Vëllezërit Shesh i Bardhë 2017 Verë
Tre Vëllezërit Shesh i Bardhë 2017 Verë
Tre Vëllezërit Shesh i Bardhë 2017 Verë
0.1051
169.93 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
Kasa