RCR Aurea Set Gotash për Pije pa Fron 28 Cl

ID: RCR000001940ARG

Marka / Prodhuesi: RCR

Çmimi: 2.600,00 Lekë

Totali 2.600,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Set me 6 gota pa fron dhe me një dizajn elegant të cilat do të duken bukur në çdo mjedis. Ato përdoren në përditshmëri dhe raste të veçanta për të shërbyer pije të ndryshme sipas dëshirës, kryesisht uiski. Gotat janë bërë nga kristal i vërtetë ekologjik Luxion, simbol i cilësisë dhe inovacionit, i provuar dhe testuar si një material i qëndrueshëm.

Karakteristikat:
- Material kristal Luxion: Tërësisht transparent dhe me rezistencë të lartë.
- Miqësor me mjedisin: Pa plumb dhe metale të rënda.
- Pastrohet me lehtësi në pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
RCR
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.4 Kg
Barcode
8007815238125
BN Code
RC000004988R

8007815238125

Detajet

Përbërja
6 Copë
Materiali
Kristal
Ngjyra
Transparent
Vëllimi
0.28 L
Diametri
8 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

RCR Aurea Set Gotash për Pije pa Fron 28 Cl
RCR Aurea Set Gotash për Pije pa Fron 28 Cl
RCR Aurea Set Gotash për Pije pa Fron 28 Cl
RCR Aurea Set Gotash për Pije pa Fron 28 Cl
RCR Aurea Set Gotash për Pije pa Fron 28 Cl
0.2181
180.35 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë