RCR Opera Set Gotash

ID: RCR000002060ARG

Marka / Prodhuesi: RCR

Çmimi: 8.200,00 Lekë

Totali 8.200,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set gotash i krijuar nga "Opera"
Është bërë nga material qelq kristalor me cilësi të lartë, i provuar dhe testuar si një material i qëndrueshëm.
Dizajni i thjeshtë do të duket origjinal në çdo tryezë.
Eleganca dhe sofistikimi i gotave është i përshtatshëm për raste të veçanta apo dhe përdorim të përditshëm.
Linjat e buta dhe forma moderne ju lejojnë të krijoni një tavolinë në mënyrë unike për çdo rast.

Karakteristikat:- Material qelq kristalor Luxion, i shkëlqyer, transparent, miqësorë me mjedisin dhe rezistencë hidrolitike e lartë.
- Qelq kristalor pa plumb, i cili jep siguri shumë të lartë ndaj elemetëve toksikë.
- Pastrohen me lehtësi dhe mund të lahen në lavapjatë.

Seti përfshin 18 gota
- 6 gota për spumante me fron 13 cl,
- 6 gota vere me fron 16 cl,
- 6 gota shampanje me fron 23 cl.
Marka / Prodhuesi
RCR
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
5.45 Kg
Barcode
8007815733019
BN Code
RC000004106R

8007815733019

Detajet

Përbërja
18 Copë
Materiali
Qelq, Kristal
Ngjyra
Transparent
Diametri
0 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

RCR Opera Set Gotash
RCR Opera Set Gotash
RCR Opera Set Gotash
RCR Opera Set Gotash
RCR Opera Set Gotash
RCR Opera Set Gotash
0.2061
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë