Mahsery Set me 3 Tava Qeramike Drejtkëndore

ID: MSY000002010ARG

Marka / Prodhuesi: Mahsery

Çmimi: 2.500,00 Lekë 1.499,00 Lekë

Kjo ofertë është e vlefshme deri në 19/06/2019
Totali 1.499,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Set me 3 tava qeramike drejtkëndore të cilat janë të nevojshme për çdo kuzhinë. Ato përdoren për të gatuar dhe shërbyer ushqime të ndryshme sipas dëshirës. Janë prodhuar me material qeramik i cili shpërndan nxehtësinë në mënyrë të barabartë në gjithë sipërfaqen që të sigurohet një pjekje uniforme e ushqimit. Janë të përshtatshme në temperatura deri në +250 ° C në furrë dhe deri -20 ° C në frigorifer. Tavat kanë edhe dy doreza për një mbajtje të sigurt duke e bërë të lehtë transportimin brenda dhe jashtë furrës.

Karakteristikat:
- Kanë sipërfaqe të lëmuar.
- Mund të përdoren në mikrovalë.
- Lahen me lehtësi në pjatalarëse.

Përmasat:
E vogël: 18 x 12 x h 3.5 cm.
E mesme: 24.5 x 18 x h 4.5 cm.
E madhe: 33.5 x 22 x h 6 cm.
Marka / Prodhuesi
Mahsery
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
3.9 Kg
Barcode
6922572124226
BN Code
MS000004999Y

6922572124226

Detajet

Përbërja
3 Copë
Materiali
Qeramikë
Ngjyra
E kuqërremtë
Diametri
0 Cm

Të ngjashme

Mahsery Set me 3 Tava Qeramike Drejtkëndore
Mahsery Set me 3 Tava Qeramike Drejtkëndore
Mahsery Set me 3 Tava Qeramike Drejtkëndore
Mahsery Set me 3 Tava Qeramike Drejtkëndore
Mahsery Set me 3 Tava Qeramike Drejtkëndore
Mahsery Set me 3 Tava Qeramike Drejtkëndore
0.153
179.95 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë