Bormioli Luigi Elegante Set Gotash për Pije me Fron 30 Cl

ID: LUG000000270ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Luigi

Çmimi: 3.770,00 Lekë

Totali 3.770,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set me 6 gota me fron dhe me dizajn elegant të cilat përdoren për të servirur pije të ndryshme, kryesisht martini. Përdorimi i teknologjisë së prerjes me lazer e bën gotën të ketë një strukturë të hollë duke reflektuar qartë pijen. Është prodhuar me material SON.hyx qelq kristalor me cilësi të lartë i cili do ju ndihmojë të shijoni plotësisht ngjyrën dhe shijen e pijeve. Gota do të mbetet me shkëlqim për më shumë se 4.000 cikle industriale në një program larje 55 °C. Një cilësi e shtuar është përforcimi me Titan në sipërfaqen e fronit të gotës i cili përmirëson rezistencën ndaj gërvishjeve dhe thyerjeve me 140%.

Karakteristika të materialit:
- I përpunuar me teknologji të lartë.
- Tërësisht transparent.
- I fortë: Rezistent ndaj dëmtimeve dhe ndryshimit të temperaturave.
- Miqësor me mjedisin: Pa plumb dhe metale të rënda.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Luigi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.59 Kg
Barcode
032622015445
BN Code
LU000001786G

032622015445

Detajet

Përbërja
6 Copë
Dimensionet
h 19.5 Cm
Materiali
Qelq, Kristal, Titan
Ngjyra
Transparent
Vëllimi
0.3 L
Diametri
11.7 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Bormioli Luigi Elegante Set Gotash për Pije me Fron 30 Cl
Bormioli Luigi Elegante Set Gotash për Pije me Fron 30 Cl
Bormioli Luigi Elegante Set Gotash për Pije me Fron 30 Cl
Bormioli Luigi Elegante Set Gotash për Pije me Fron 30 Cl
Bormioli Luigi Elegante Set Gotash për Pije me Fron 30 Cl
0.1549
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë