Tre Vëllezërit Loti i Ëmbël Chardonnay 2017 Verë e Bardhë

ID: TRE000001082TRE

Marka / Prodhuesi: Tre Vëllezërit

Çmimi: 1.350,00 Lekë

Totali 1.350,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Verë e ëmbël natyrale e prodhuar nga rrushi Chardonnay.
E bardhë, e shndritshme në ngjyrë të artë.

VINIFIKIMI
Macerim në të ftohtë pre-fermentativ: 5°C
Kthjellim në të ftohtë pre-fermentativ
Fermentimi: 15 - 19°C
Maja: Saccharomyces cerevisiae e përzgjedhur
Kohëzgjatja e fermentimit: 14 ditë
Fermentimi Malolaktik: Jo
Stazhionimi: 6 muaj deri në kthjellim natyral në inox
Ambalazhimi në shishe: 20 Prill 2018
Lloji i shishes: Renana Berganze e errët 500 ml
Stazhionimi në shishe: 3 muaj

Është e preferuar me ëmbëlsira.
Përmban sulfite SO2 (dioksidi i squfurit (SO2) mbron verën jo vetëm nga oksidimi, por edhe nga bakteret).
Ruhet në kushte optimale.

TË DHËNA TEKNIKE
Alkol: 16.0 %
Aciditeti total: 5.2 g/l
pH: 3.4
Marka / Prodhuesi
Tre Vëllezërit
Ofruar nga
Tre Vellezerit
Kategoria kryesore
Ushqime dhe pije
Barcode
5306000028545
BN Code
TR000004129E

5306000028545

Detajet

Ngjyra
E bardhë
Përbërja
1 Copë
Vëllimi
0.50 L

Të ngjashme

Tre Vëllezërit Loti i Ëmbël Chardonnay 2017 Verë e Bardhë
Tre Vëllezërit Loti i Ëmbël Chardonnay 2017 Verë e Bardhë
Tre Vëllezërit Loti i Ëmbël Chardonnay 2017 Verë e Bardhë
Tre Vëllezërit Loti i Ëmbël Chardonnay 2017 Verë e Bardhë
0.1076
171.15 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
Kasa