Bburago Set me Makinë Range Rover dhe Helikopter

ID: BBU000001412SHL

Marka / Prodhuesi: Bburgano

Çmimi: 1.800,00 Lekë

Totali 1.800,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Një model në shkallë 1:50 që kopjon deri në detaje më të vogla modelin origjinal.
Karroca është bërë kryesisht prej metali, por gjithashtu përmban komponente plastike.
Sistemi i drejtimit është funksional.
Dyert, kapaku i motorit dhe portobagazhi mund të hapen.
Makina është vendosur në kutinë e vet të kartonit me një dritare plastike transparente.
Paraqitja është ideale për fëmijët e vegjël që mund të imagjinojnë qytetin e tyre.
Mosha e rekomanduar: 3-15 vjeç

Seti përfshin:
Makinë e tipit Land Rover
Helikopter
Marka / Prodhuesi
Bburgano
Ofruar nga
Shtepia e lodrave
Kategoria kryesore
Për fëmijë
Barcode
4893993320417
BN Code
BB000004267U

4893993320417

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
31 x 9.5 x 7 Cm
Materiali
Karton, Metal, Plastikë
Ngjyra
E kuqe, E bardhë, E zezë

Të ngjashme

Bburago Set me Makinë Range Rover dhe Helikopter
0.1097
179.34 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë