Luminarc La Cave Set Gotash për Pije me Fron 26 Cl

ID: LMC000001912ARG

Marka / Prodhuesi: Luminarc

Çmimi: 1.260,00 Lekë

Totali 1.260,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set me 6 gota me fron dhe me një dizajn elegant të cilat do të duken bukur në çdo mjedis. Ato përdoren në përditshmëri dhe raste të veçanta për të shërbyer pije të ndryshme sipas dëshirës, kryesisht verë. Janë bërë me material qelqi, ngjyrë transparente.

Karakteristikat:
Rezistente ndaj goditjeve, gërvishtjeve dhe temperaturave të larta.
Pastrohen me lehtësi në pjatalarëse.
Kanë sipërfaqe të lëmuar, nuk do të absorbojnë aromat e huaja, ruajnë ngjyrën e vet dhe pas një numri te madh larjesh.
Janë miqësore me mjedisin dhe nuk përmbajnë elemente të dëmshme për shëndetin.
Marka / Prodhuesi
Luminarc
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
883314406689
BN Code
LM000000586C

883314406689

Detajet

Përbërja
6 Copë
Dimensionet
18 cm
Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Vëllimi
0.26 L
Diametri
0 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Luminarc La Cave Set Gotash për Pije me Fron 26 Cl
Luminarc La Cave Set Gotash për Pije me Fron 26 Cl
Luminarc La Cave Set Gotash për Pije me Fron 26 Cl
Luminarc La Cave Set Gotash për Pije me Fron 26 Cl
0.1391
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë