Bormioli Luigi Lock-Eat Kavanoz për Lëngje 1 L

ID: LUG000001662ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Luigi

Çmimi: 830,00 Lekë

Totali 830,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Kavanoz për konservim të produkteve të ndryshme ushqimore, kryesisht lëngje të tilla si: qumësht, lëngje, salca etj. 

Detajet e produktit: 
- kavanoz qelqi me kapak që nuk ndryshket, 
- i lehtë për t'u mbushur / për t'u mbyllur / për t'u hapur / për t'u larë, 
- mbajtëse elastike çeliku: lehtësisht e lëvizshme,
- unazë prej gome: ushqim i sigurt,
- ruajtja e sigurt / bllokim i sigurt i ajrit, 
- i sigurt në frigorifer dhe ngrirës,
- i sigurt në mikrovalë pa mbajtësen e çelikut, 
- ruajtës / magazinues i produkteve,
- eko-miqësor: kavanozi i qelqit dhe kapaku mund të ripërdoren me kalimin e kohës dhe të riciklohen.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Luigi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.855 Kg
Barcode
032622024812
BN Code
LU000001740G

032622024812

Detajet

Dimensionet
h 27.7 Cm
Materiali
Qelq, Inoks, Gomë
Ngjyra
Transparent, Portokalli
Vëllimi
1 L
Përbërja
1 Copë
Diametri
10.2 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Bormioli Luigi Lock-Eat Kavanoz për Lëngje 1 L
Bormioli Luigi Lock-Eat Kavanoz për Lëngje 1 L
Bormioli Luigi Lock-Eat Kavanoz për Lëngje 1 L
Bormioli Luigi Lock-Eat Kavanoz për Lëngje 1 L
Bormioli Luigi Lock-Eat Kavanoz për Lëngje 1 L
0.1305
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë