Bormioli Luigi Strauss On The Rock Set Gotash për Pije pa Fron 29 Cl

ID: LUG000001652ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Luigi

Çmimi: 2.930,00 Lekë

Totali 2.930,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set me 6 gota pa fron dhe me një dizajn elegant të cilat do të duken bukur në çdo mjedis. Kanë formë katrore. Ato përdoren në përditshmëri dhe raste të veçanta për të shërbyer pije të ndryshme sipas dëshirës, kryesisht uiski. Janë prodhuar me material Son.hyx qelq kristalor me cilësi të lartë i cili do ju ndihmojë të shijoni plotësisht ngjyrën dhe shijen e pijeve. Gota do të mbetet me shkëlqim për më shumë se 4.000 cikle industriale në një program larje 55 °C.

Karakteristika të materialit:
- I përpunuar me teknologji të lartë.
- Tërësisht transparent.
- I fortë: Rezistent ndaj dëmtimeve dhe ndryshimit të temperaturave.
- Miqësor me mjedisin: Pa plumb dhe metale të rënda.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Luigi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.095 Kg
Barcode
032622016091
BN Code
LU000001763G

032622016091

Detajet

Përbërja
6 Copë
Dimensionet
h 9 Cm
Materiali
Qelq, Kristal
Ngjyra
Transparent
Vëllimi
0.29 L
Diametri
7.5 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Bormioli Luigi Strauss On The Rock Set Gotash për Pije pa Fron 29 Cl
Bormioli Luigi Strauss On The Rock Set Gotash për Pije pa Fron 29 Cl
Bormioli Luigi Strauss On The Rock Set Gotash për Pije pa Fron 29 Cl
Bormioli Luigi Strauss On The Rock Set Gotash për Pije pa Fron 29 Cl
0.1423
185.2 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë