Blunavi Tenxhere me Kapak Qelqi 22 Cm

ID: BNV000000832ARG

Marka / Prodhuesi: Blunavi

Çmimi: 2.210,00 Lekë

Totali 2.210,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
"Blunavi" prezantohet me një tenxhere të thellë për gatim.

- Dizenjuar për të patur fuqi dhe rezistencë maksimale ndaj deformimit.
- E bërë prej disa shtresash: veshje e jashtme dhe bazë prej mermeri, veshje alumini jo-ngjitëse e cilësisë së lartë dhe veshje me ngjyrë.
- Nuk përmban element toksikë si PTFE dhe PFOA.
- Ruan gjithë aromën dhe vlerat e ushqimit pa lejuar që ai të ngjitet.
- Doreza ergonomike që nuk e përcjellin nxehtësinë.
- Kapak qelqi i temperuar me rezistencë ndaj goditjeve.
- Mund të përdoret në të gjitha llojet e sobave, duke përfshirë dhe induksionin.
- Gatuan shpejt dhe kursen energji.
Marka / Prodhuesi
Blunavi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.63 Kg
Barcode
8123952145239
BN Code
BN000003548V

8123952145239

Detajet

Materiali
Qelq, Mermer, Plastikë, Alumin
Ngjyra
E bardhë, Transparent, Gri
Përbërja
1 Copë
Diametri
22 Cm
Sipërfaqja
Mat, Me shkëlqim

Të ngjashme

Blunavi Tenxhere me Kapak Qelqi 22 Cm
Blunavi Tenxhere me Kapak Qelqi 22 Cm
Blunavi Tenxhere me Kapak Qelqi 22 Cm
Blunavi Tenxhere me Kapak Qelqi 22 Cm
Blunavi Tenxhere me Kapak Qelqi 22 Cm
Blunavi Tenxhere me Kapak Qelqi 22 Cm
Blunavi Tenxhere me Kapak Qelqi 22 Cm
Blunavi Tenxhere me Kapak Qelqi 22 Cm
Blunavi Tenxhere me Kapak Qelqi 22 Cm
Blunavi Tenxhere me Kapak Qelqi 22 Cm
Blunavi Tenxhere me Kapak Qelqi 22 Cm
Blunavi Tenxhere me Kapak Qelqi 22 Cm
0.1181
188.35 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë