Pyrex Kosh për Banjomari 20 Cm

ID: PYR000000542ARG

Marka / Prodhuesi: Pyrex

Çmimi: 1.840,00 Lekë

Totali 1.840,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Mund të përdoret në çdo furrë tradicionale (përveç induksionit). Nuk le njolla ose nuk ruan aromat. Mund të vendoset direkt nga frigoriferi në sobë ose furrë. E sigurt në frigorifer, pjatalarëse, mikrovalë dhe furrë. Mjaft elegant dhe i përshtatshëm për të marrë në tryezë.
Marka / Prodhuesi
Pyrex
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
3426470262125
BN Code
PY000001122R

3426470262125

Detajet

Dimensionet
26 x 23 x 8 cm
Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Përbërja
1 Copë
Diametri
20 cm Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Pyrex Kosh për Banjomari 20 Cm
Pyrex Kosh për Banjomari 20 Cm
Pyrex Kosh për Banjomari 20 Cm
0.0896
177.81 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë