Bormioli Luigi Precious Gotë pa Fron 50 Cl

ID: LUG000000732ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Luigi

Çmimi: 940,00 Lekë

Totali 940,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Kjo gotë nuk është është vetëm e veçantë por edhe mjaft funksionale. Me fortësi sipërfaqësore të jashtëzakonshme, ajo është rezistente ndaj gërvishtjeve dhe pijet mbrohen nga rrezet UV dëmtuese. Gota është e përsosur për çdo rast.

Karakteristika të materialit:
- Efekt pasqyrë.
- I qëndrueshëm: Rezistent ndaj ndryshimit të temperaturave.
- Mund të përballojë deri në 2000 cikle larjesh industriale.
- Miqësor me mjedisin: Pa plumb dhe metale të rënda.
- Mund të lahet në pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Luigi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.24 Kg
Barcode
032622023501
BN Code
LU000001800G

032622023501

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
h 10.5 Cm
Materiali
Qelq
Ngjyra
Argjend
Vëllimi
0.5 L
Diametri
9.6 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Bormioli Luigi Precious Gotë pa Fron 50 Cl
Bormioli Luigi Precious Gotë pa Fron 50 Cl
Bormioli Luigi Precious Gotë pa Fron 50 Cl
Bormioli Luigi Precious Gotë pa Fron 50 Cl
Bormioli Luigi Precious Gotë pa Fron 50 Cl
Bormioli Luigi Precious Gotë pa Fron 50 Cl
Bormioli Luigi Precious Gotë pa Fron 50 Cl
0.1058
184.72 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë