BRA Isogona Infinity Tigan 26 Cm

ID: BRA000000659ARG

Marka / Prodhuesi: BRA Isogona

Çmimi: 6.740,00 Lekë

Totali 6.740,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Tigan i linjës "Infinity" nga "BRA Isogona", i cili sjell një gamë të gjerë të tiganëve, të sigurtë, me cilësi të lartë dhe tepër higjienik.
Dizenjuar për të patur fuqi dhe rezistencë maksimale ndaj deformimit.
Veshje të brendshme dhe të jashtme jo-ngjitëse të cilësisë më të lartë dhe pa PFOA-agjentë toksikë.
Ruan gjithë aromën dhe vlerat e ushqimit pa lejuar që ai të ngjitet.
I përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave, duke përfshirë induksionin.
I pajisur me dorezë termoizoluese silikoni, e cila hiqet lehtësisht.
Formë dhe dizajn totalisht modern.
Mund të lahet në lavapjatë.
 
-Trupi: Alumin.
-Doreza: Silikon termo izolues - ngjyrë të kuqe.
-Trashësia: fund prej 6 mm dhe disk 18% krom çeliku inoks.
Marka / Prodhuesi
BRA Isogona
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
8411796105923
BN Code
BR000002525A

8411796105923

Detajet

Materiali
Inoks, Silikon, Alumin, Bakelit
Ngjyra
E kuqe, E zezë
Sipërfaqja
Mat
Diametri
26 Cm
Përbërja
1 Copë

Të ngjashme

BRA Isogona Infinity Tigan 26 Cm
BRA Isogona Infinity Tigan 26 Cm
BRA Isogona Infinity Tigan 26 Cm
BRA Isogona Infinity Tigan 26 Cm
BRA Isogona Infinity Tigan 26 Cm
BRA Isogona Infinity Tigan 26 Cm
BRA Isogona Infinity Tigan 26 Cm
BRA Isogona Infinity Tigan 26 Cm
0.126
183.89 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë