Tomy Lodër Fabrikë Konike për Prodhim Akulloresh

ID: TOM000000209SHL

Marka / Prodhuesi: Tomy

Çmimi: 3.500,00 Lekë

Totali 3.500,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
"Tomy" vjen me një lodër në formën e një fabrike konike, ku me anë të një leve komanduese, fëmija juaj mund të krijojë një numër të madh akulloresh.
E përdorshme për fëmijë deri në moshën 12- vjeç, djem dhe vajza.
Kryesisht dominojnë ngjyrat: e verdhë, portokalli, rozë dhe blu.
Nuk ka nevojë për bateri.
Material polimeri i një cilësie të lartë. "Tomy" ka njohuri të mjaftueshme për nevojat e fëmijëve në lojë dhe vazhdon të ofrojë lodra të dizajnuara me mjeshtëri që sigurojnë përfshirjen e fëmijës suaj në lojë.
Tomy përdor "fuqinë e fëmijës" për të shpërblyer fëmijët për përpjekjet e tyre të lëvizjes me lodra argëtuese me drita dhe tinguj.
Marka / Prodhuesi
Tomy
Ofruar nga
Shtepia e lodrave
Kategoria kryesore
Për fëmijë
Barcode
5011666723788
BN Code
TO000001247M

5011666723788

Detajet

Përbërja
1 Copë
Materiali
Polimer
Ngjyra
Rozë, Jeshile, Blu, E verdhë, Portokalli

Të ngjashme

Tomy Lodër Fabrikë Konike për Prodhim Akulloresh
Tomy Lodër Fabrikë Konike për Prodhim Akulloresh
Tomy Lodër Fabrikë Konike për Prodhim Akulloresh
Tomy Lodër Fabrikë Konike për Prodhim Akulloresh
Tomy Lodër Fabrikë Konike për Prodhim Akulloresh
Tomy Lodër Fabrikë Konike për Prodhim Akulloresh
0.1542
183.34 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë