HP Z Display Z24nf 23.8" Monitor 1JS07AT

ID: HPQ000000999PCS

Marka / Prodhuesi: HP

Çmimi: 32.000,00 Lekë

Totali 32.000,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Monitori HP Z Display është i duhuri për ju për filma, video, foto, dokumente dhe shumë të tjera me qartësi të lartë.

Parametrat kryesorë:
- Performancë e qartë e ekranit, madhësia 23.8" diagonal, me rezolucion Full HD 1920 x 1080, 16.7 milion ngjyra për cilësi të qartë të imazhit.
- Ekrani ka pamje të gjerë duke siguruar nje kënd shikimi 178° horizontalisht dhe 178° vertikalisht, në mënyrë që mund të keni pamje të qarta nga çdo pozicion.
- Monitori është bërë me xham pa arsenik dhe merkur ( lëndë helumese) dhe një panel LED.
- Ekrani LED siguron cilësi më të mirë të imazhit, përdor më pak energji dhe është i shkëlqyer nese ju qëndroni me orë të gjata pranë një ekrani.
- Raporti i pamjes: 16:9
- Raporti i kontrastit 1000:1

Përshtatet lehtësisht në tryezën tuaj.
Marka / Prodhuesi
HP
Ofruar nga
PC Store
Kategoria kryesore
Elektronikë dhe Kompjutera
Pesha
5.6 Kg
BN Code
HP000003711Q

Detajet

Madhësia e ekranit
23.8 Inch
Rezolucioni i ekranit
1920x1080
Raporti i pamjes
16:9
Teknologjia e ekranit
LED
Raporti i kontrastit
1000:1
Këndi i shikimit
178 gradë horizontal / 178 gradë vertikal
Koha e përgjigjes
5 ms
VGA Port
1
DVI port
0
HDMI Port
1
Display port
1

Të ngjashme

HP Z Display Z24nf 23.8" Monitor 1JS07AT
HP Z Display Z24nf 23.8" Monitor 1JS07AT
HP Z Display Z24nf 23.8" Monitor 1JS07AT
HP Z Display Z24nf 23.8" Monitor 1JS07AT
HP Z Display Z24nf 23.8" Monitor 1JS07AT
0.1107
172.66 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë