Tontarelli Omnimodus Komodinë Kafe me 6 Sirtare

ID: TON000001179ARG

Marka / Prodhuesi: Tontarelli

Çmimi: 20.610,00 Lekë

Totali 20.610,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Komodinë me 4 sirtarë të vegjël + 2 të mëdhenj, materiali plastike me efekt elegant të drurit, ideale për ta patur si mobilje të brendshme dhe të jashtme. Strukturë e fortë dhe e lehtë për t'u montuar - me cilësi në pamje përpara dhe mbrapa për pozicionim edhe në mes të dhomës. Prodhuar në Itali.

Karakteristika:
- Rezistent ndaj rrezeve UV,
- Montim i shpejtë pa vegla,
- E mbrojtur nga uji dhe lagështia.
Marka / Prodhuesi
Tontarelli
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
8009404184370
BN Code
TO000000263N

8009404184370

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
79 x 47 x 85.5 cm
Materiali
Dru, Plastikë
Ngjyra
Kafe

Të ngjashme

Tontarelli Omnimodus Komodinë Kafe me 6 Sirtare
0.1149
175.13 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë