Bormioli Luigi Bach Set Gotash për Pije pa Fron 25.5 Cl

ID: LUG000001619ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Luigi

Çmimi: 2.720,00 Lekë

Totali 2.720,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set me 6 gota pa fron me formë cilindrike të cilat përdoren për të shërbyer pije të ndryshme sipas dëshirës. Janë prodhuar me material SON.hyx qelq kristalor me cilësi të lartë i cili do ju ndihmojë të shijoni plotësisht ngjyrën dhe shijen e pijeve. Gota do të mbetet me shkëlqim për më shumë se 4.000 cikle industriale në një program larje 55 °C.

Karakteristika të materialit:
- I përpunuar me teknologji të lartë.
- Tërësisht transparent.
- I fortë: Rezistent ndaj dëmtimeve dhe ndryshimit të temperaturave.
- Miqësor me mjedisin: Pa plumb dhe metale të rënda.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Luigi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.06 Kg
Barcode
032622020197
BN Code
LU000004326G

032622020197

Detajet

Përbërja
6 Copë
Dimensionet
h 9 Cm
Materiali
Qelq, Kristal
Ngjyra
Transparent
Vëllimi
0.255 L
Diametri
7.5 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Bormioli Luigi Bach Set Gotash për Pije pa Fron 25.5 Cl
Bormioli Luigi Bach Set Gotash për Pije pa Fron 25.5 Cl
Bormioli Luigi Bach Set Gotash për Pije pa Fron 25.5 Cl
Bormioli Luigi Bach Set Gotash për Pije pa Fron 25.5 Cl
Bormioli Luigi Bach Set Gotash për Pije pa Fron 25.5 Cl
0.1752
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë