Lego Friends Kafeneja e Artistëve

ID: LEG000001229SHL

Marka / Prodhuesi: Lego

Çmimi: 4.900,00 Lekë

Totali 4.900,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Ju mund të merrni një kafe dhe një copë tortë për Emën, paguani në arkë dhe hani bashkë me atë në kafene.

- Përmban karakteret Emma dhe Prankzy.
- Kafe me kënd të lëvizshëm për artistët, aparat kafeje dhe panine, tavolina e kasës, zonë për ulje, foto, listë çmimesh dhe një stol jashtë.
- Vizitoni kafenenë dhe admironi artin graffiti të Prankzit në mur.
- Piqni panine në makineri dhe shikoni në listën e çmimeve para se të paguani tek arkëtari.

I përshtatshëm për fëmijët e moshave 6-12 vjeç.
Kafeneja ka përmasat: 19 x 19 x h 16 cm.
Marka / Prodhuesi
Lego
Ofruar nga
Shtepia e lodrave
Kategoria kryesore
Për fëmijë
Barcode
5702016111590
BN Code
LE000003734G

5702016111590

Detajet

Përbërja
1 Copë
Materiali
Plastikë

Të ngjashme

Lego Friends Kafeneja e Artistëve
Lego Friends Kafeneja e Artistëve
Lego Friends Kafeneja e Artistëve
Lego Friends Kafeneja e Artistëve
Lego Friends Kafeneja e Artistëve
Lego Friends Kafeneja e Artistëve
Lego Friends Kafeneja e Artistëve
Lego Friends Kafeneja e Artistëve
Lego Friends Kafeneja e Artistëve
0.1451
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë