Decover Conic Set Gotash pa Fron 27 Cl

ID: DEC000001299ARG

Marka / Prodhuesi: Decover

Çmimi: 480,00 Lekë

Totali 480,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set prej 3 gotash me formë konike.
Gotat kanë dizajn të veçantë me vija të bardha dhe rozë.
Përdoren për të servirur pije të ndryshme sipas dëshirës, kryesisht ujë dhe lëngje.
Qelq me cilësi dhe rezistencë të lartë që mund të përballojë shumë goditje dhe dëmtime ndër vite.
Material i sigurt për kontakt me ushqimin.
Një përzierje delikate e klasikes dhe modernes.
Ky koleksion gotash është origjinal dhe mjaft funksional.
Të sigurta në lavapjatë.
Marka / Prodhuesi
Decover
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.75 Kg
Barcode
8002653106735
BN Code
DE000004410C

8002653106735

Detajet

Përbërja
3 Copë
Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Vëllimi
0.27 L
Diametri
0 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Decover Conic Set Gotash pa Fron 27 Cl
Decover Conic Set Gotash pa Fron 27 Cl
Decover Conic Set Gotash pa Fron 27 Cl
Decover Conic Set Gotash pa Fron 27 Cl
0.143
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë