RCR Aurea Set Gotash për Pije pa Fron 32 Cl

ID: RCR000001939ARG

Marka / Prodhuesi: RCR

Çmimi: 2.600,00 Lekë

Totali 2.600,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Shtoni elegancë dhe stil në shtëpinë tuaj me koleksionin e ri të gotave prej kristali të prodhuara nga RCR. Set me 6 gota pa fron dhe me një dizajn elegant të cilat do të duken bukur në çdo mjedis. Kanë formë katrore. Ato përdoren në përditshmëri dhe raste të veçanta për të shërbyer pije të ndryshme sipas dëshirës, kryesisht ujë dhe lëngje. Gotat janë bërë nga kristal i vërtetë ekologjik Luxion, simbol i cilësisë dhe inovacionit, i provuar dhe testuar si një material i qëndrueshëm.

Karakteristikat:
- Material kristal Luxion: Tërësisht transparent dhe me rezistencë të lartë.
- Miqësor me mjedisin: Pa plumb dhe metale të rënda.
- Pastrohet me lehtësi në pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
RCR
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.9 Kg
Barcode
8007815238118
BN Code
RC000004989R

8007815238118

Detajet

Përbërja
6 Copë
Materiali
Kristal
Ngjyra
Transparent
Vëllimi
0.32 L
Diametri
0 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

RCR Aurea Set Gotash për Pije pa Fron 32 Cl
RCR Aurea Set Gotash për Pije pa Fron 32 Cl
RCR Aurea Set Gotash për Pije pa Fron 32 Cl
RCR Aurea Set Gotash për Pije pa Fron 32 Cl
RCR Aurea Set Gotash për Pije pa Fron 32 Cl
0.2185
180.87 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë