Frederique Constant Persuasion Orë Dore me Rrip Lëkure Kafe

ID: FCT000001089ITS

Marka / Prodhuesi: Frederique Constant

Çmimi: 105.000,00 Lekë

Totali 105.000,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Shtoni elegancë dhe stil në përditshmërinë tuaj me orën e dorës nga Frederique Constant.

Karakteristikat:
-E krijuar me kasë prej çelik inoksi ngjyrë floriri, rrip lëkure ngjyrë kafe dhe togëz flori.
-Struktura e ekranit është rrethore dhe fushë me shkëlqim argjëndi.
-Numra të vendosur në sistemin romak me ngjyrë të zezë të theksuar.
-Brenda në fushën e ekranit janë pozicionuar shënjuesit për 60 sekonda, 30 minuta, 12 orë dhe shënjues për minutat jashtë kasës.
-Karakeristikë është shfaqja e datës në pozicionin e orës 4:00.
-Elementi i gurit ( kristalit) të safirit e bën këtë orë rezistente ndaj gërvishtjeve dhe thyerjeve.
-Rezistente ndaj ujit në 60 metra ose 6 Atm.
-Kasa me diametër 40mm dhe trashësi 10.8 mm siguron fortësi dhe mbyllje të sigurtë.
-Rripi ka gjërësi 21mm dhe gjatësia e tij mund të përshtatet sipas madhësisë së dorës.
-Jetëgjatësia e baterisë (Quartz) 54 muaj.
-Për djem dhe burra.
-Perfekte për dhuratë.
Marka / Prodhuesi
Frederique Constant
Ofruar nga
Ital Silver
Kategoria kryesore
Bizhuteri dhe Ora
BN Code
FC000004211T

Detajet

Ngjyra
Safir, E bardhë, Ar, Kafe
Materiali
Kristal, Lëkurë
Përbërja
1 Copë

Të ngjashme

Frederique Constant Persuasion Orë Dore me Rrip Lëkure Kafe
Frederique Constant Persuasion Orë Dore me Rrip Lëkure Kafe
Frederique Constant Persuasion Orë Dore me Rrip Lëkure Kafe
Frederique Constant Persuasion Orë Dore me Rrip Lëkure Kafe
Frederique Constant Persuasion Orë Dore me Rrip Lëkure Kafe
Frederique Constant Persuasion Orë Dore me Rrip Lëkure Kafe
Frederique Constant Persuasion Orë Dore me Rrip Lëkure Kafe
0.1131
176.52 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë