Tre Vëllezërit Kabernet Sauvignon 2015 Verë e Kuqe

ID: TRE000001079TRE

Marka / Prodhuesi: Tre Vëllezërit

Çmimi: 650,00 Lekë

Totali 650,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Verë e prodhuar nga rrushi me origjinë franceze, i kultivuar dhe aklimizuar në kodrat e mrekullueshme të Lundrës me një mikroklimë të veçantë dhe interesante.
Ngjyrë e kuqe rubin, aromë e këndshme eterore.
Shoqërohet me mish të pjekur në hell, eskallop, djathë kaçkavall e fruta.

VRESHTI
Varieteti i rrushit: Kabernet Sauvignon 100 %
Zona gjeografike: Lundër, Tiranë
Emri i Vreshtit: Tek Rrahi
Mosha mesatare e vreshtit: 20 vjet
Lartësia mbi nivelin e detit: 130 -160 m
Metoda e Kultivimit: Kordon me kalema
Periudha e vjeljes: 30 Shtator 2015

VINIFIKIMI
Fermentimi: 23-28°C
Maja: Saccharomyces cerevisiae e përzgjedhur
Kohëzgjatja e fermentimit: 7 ditë
Fermentimi Malolaktik: i kompletuar
Stazhionimi: 2 vjet deri në kthjellim natyral në inoks
Amballazhimi në shishe: 10 Dhjetor 2017
Lloji i shishes: Bordoleze e errët 750 ml
Stazhionimi në shishe: 6 muaj

TË DHËNA TEKNIKE
Alkoohol: 12.5 %
Aciditeti total: 4.7 g/l
pH: 3.45
Marka / Prodhuesi
Tre Vëllezërit
Ofruar nga
Tre Vellezerit
Kategoria kryesore
Ushqime dhe pije
Barcode
5306000000404
BN Code
TR000004126E

5306000000404

Detajet

Ngjyra
E kuqe
Përbërja
1 Copë
Vëllimi
0.75 L

Të ngjashme

Tre Vëllezërit Kabernet Sauvignon 2015 Verë e Kuqe
Tre Vëllezërit Kabernet Sauvignon 2015 Verë e Kuqe
Tre Vëllezërit Kabernet Sauvignon 2015 Verë e Kuqe
Tre Vëllezërit Kabernet Sauvignon 2015 Verë e Kuqe
0.1008
174.5 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
Kasa