Bormioli Rocco Giove Set Gotash Blu për pije pa Fron

ID: BOR000001309ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Rocco

Çmimi: 1.220,00 Lekë

Totali 1.220,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
"Giove" prezantohet me një set gotash prodhuar nga Bormioli Rocco. Seti përmban 3 gota pa fron, material qelqi transparent, stil i thjeshtë, karakteristike për këtë set janë punimi i dy rrathëve me madhësi mesatare ngjyrë blu në qendër të gotës. Seti është ideal për të shërbyer ujë, limonadë, lëng frutash të freskëta dhe pije të tjera të ftohta, duket shumë i këndshëm, sidomos kur zbukurohet me një luleshtrydhe, fetë limoni ose kristale sheqeri. Ideale për përdorim praktik dhe për raste festash. Materiali i qelqit është rezistent dhe ruan ngjyrat vibrante ndër vite, i lehtë për tu pastruar, e krijuar në mënyrë miqësore me mjedisin.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Rocco
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
8004360069129
BN Code
BO000001306R

8004360069129

Detajet

Përbërja
3 Copë
Dimensionet
14 x 7.6 x 14 Cm
Materiali
Qelq
Ngjyra
Blu
Vëllimi
0.497 L
Diametri
7.6 Cm Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Bormioli Rocco Giove Set Gotash Blu për pije pa Fron
Bormioli Rocco Giove Set Gotash Blu për pije pa Fron
Bormioli Rocco Giove Set Gotash Blu për pije pa Fron
Bormioli Rocco Giove Set Gotash Blu për pije pa Fron
0.1026
183.5 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë