Ghidini Italy Linea Easy Acea Prerëse për Domate dhe Djathë

ID: GDI000001329ARG

Marka / Prodhuesi: Ghidini Italy

Çmimi: 1.520,00 Lekë

Totali 1.520,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Prerësja për domate dhe djathë mocarela ka aftësinë për të prerë në feta shumë të holla domaten dhe djathin pa shpenzuar shumë kohë.
Kjo do të përshpejtojë kohën tuaj të përgatitjes së ushqimit dhe ju do të jeni në gjendje të gatuani shpejt dhe me pastërti.
Është e thjeshtë për t'u përdorur dhe shumë e qëndrueshme.

Gjatë prerjes ajo do të ruaj të gjitha vlerat ushqyese të produkteve ushqimore, ruan kaloritë dhe shijen e tyre.

Detajet e produktit:
Trupi i grirëses ka material plastikë.
Dorezë mbajtëse, material plastikë.
Prerëse, material çelik-inoksi.

Ka material të riciklueshëm.
Eko-miqëso.
Nuk përmban elementë toksikë.
Marka / Prodhuesi
Ghidini Italy
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.33 Kg
Barcode
8008636257111
BN Code
GD000004430I

8008636257111

Detajet

Dimensionet
h 14 Cm
Materiali
Inoks, Plastikë, Çelik
Ngjyra
Jeshile, E bardhë, Gri
Përbërja
2 Copë
Diametri
9.3 Cm
Sipërfaqja
Mat

Të ngjashme

Ghidini Italy Linea Easy Acea Prerëse për Domate dhe Djathë
Ghidini Italy Linea Easy Acea Prerëse për Domate dhe Djathë
Ghidini Italy Linea Easy Acea Prerëse për Domate dhe Djathë
Ghidini Italy Linea Easy Acea Prerëse për Domate dhe Djathë
Ghidini Italy Linea Easy Acea Prerëse për Domate dhe Djathë
Ghidini Italy Linea Easy Acea Prerëse për Domate dhe Djathë
Ghidini Italy Linea Easy Acea Prerëse për Domate dhe Djathë
Ghidini Italy Linea Easy Acea Prerëse për Domate dhe Djathë
Ghidini Italy Linea Easy Acea Prerëse për Domate dhe Djathë
0.0924
179.69 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë