Bormioli Rocco Gelo Set Tasash Me Kapak Hermetik në Ngjyrë të Kuqe

ID: BOR000002009ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Rocco

Çmimi: 1.600,00 Lekë

Totali 1.600,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set me 4 tasa me madhësi të ndryshme të pajisur me kapak hermetik i cili garanton ruajtjen e vlerave ushqimore të produkteve. Janë prodhuar nga qelq me cilësi të lartë dhe plastikë e sigurt për kontakt me ushqimin. Durojnë temperatura që variojnë nga -20 °C deri në +70 °C. Janë të nevojshëm për çdo kuzhinë për të mbajtur ushqime të ndryshme, por edhe mjaft praktikë për t'u marrë me vete në punë, shkollë apo piknik.

Karakteristikat:
- Lahen me lehtësi në pjatalarëse.
- Përdoren në mikrovalë- pa kapak.
- Kanë formë rrumbullake.

Diametër 11 cm – 0.25 L.
Diametër 15 cm – 0.6 L.
Diametër 18 cm – 1.1 L.
Diametër 28 cm – 2.4 L.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Rocco
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.8 Kg
Barcode
8004360023879
BN Code
BO000001640R

8004360023879

Detajet

Ngjyra
E kuqe, Transparent
Materiali
Qelq, Plastikë
Përbërja
4 Copë
Diametri
0 Cm

Të ngjashme

Bormioli Rocco Gelo Set Tasash Me Kapak Hermetik në Ngjyrë të Kuqe
Bormioli Rocco Gelo Set Tasash Me Kapak Hermetik në Ngjyrë të Kuqe
Bormioli Rocco Gelo Set Tasash Me Kapak Hermetik në Ngjyrë të Kuqe
Bormioli Rocco Gelo Set Tasash Me Kapak Hermetik në Ngjyrë të Kuqe
Bormioli Rocco Gelo Set Tasash Me Kapak Hermetik në Ngjyrë të Kuqe
Bormioli Rocco Gelo Set Tasash Me Kapak Hermetik në Ngjyrë të Kuqe
Bormioli Rocco Gelo Set Tasash Me Kapak Hermetik në Ngjyrë të Kuqe
Bormioli Rocco Gelo Set Tasash Me Kapak Hermetik në Ngjyrë të Kuqe
Bormioli Rocco Gelo Set Tasash Me Kapak Hermetik në Ngjyrë të Kuqe
0.1014
186.89 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë