Pintinox Power Tenxhere me Kapak 2.6 L

ID: PNX000000174ARG

Marka / Prodhuesi: Pintinox

Çmimi: 2.990,00 Lekë

Totali 2.990,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Tenxhere me kapak.

Karakteristikat:
- Bazë alumini që mundëson shpërndarjen e nxehtësisë në mënyrë të njëtrajtshme.
- Veshje tefloni kundër ngjitjes.
- Kapak qelqi i temperuar i pajisur me një vrimë për nxjerrjen e avullit jashtë me material çelik inoks dhe unazë bakeliti.
- 2 doreza bakeliti me ngjyrë të zezë të cilat pengojnë transmetimin e nxehtësisë.
- Funksionale në të gjitha llojet e sobave përfshirë dhe induksionin.
- Pastrohet me lehtësi.
- Shërben për të gatuar, zjerë ose skuqur ushqime të ndryshme.
Marka / Prodhuesi
Pintinox
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.56 Kg
Barcode
8007163266887
BN Code
PN000000996X

8007163266887

Detajet

Materiali
Qelq, Alumin, Bakelit, Polimer
Ngjyra
E zezë, Transparent
Vëllimi
2.6 L
Përbërja
1 Copë
Diametri
20 Cm
Sipërfaqja
Mat, Me shkëlqim

Të ngjashme

Pintinox Power Tenxhere me Kapak 2.6 L
Pintinox Power Tenxhere me Kapak 2.6 L
Pintinox Power Tenxhere me Kapak 2.6 L
Pintinox Power Tenxhere me Kapak 2.6 L
Pintinox Power Tenxhere me Kapak 2.6 L
Pintinox Power Tenxhere me Kapak 2.6 L
Pintinox Power Tenxhere me Kapak 2.6 L
0.1367
183.92 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë