Pyrex Slow Cook Tenxhere e Kuqe 6.3 L

ID: PYR000001214ARG

Marka / Prodhuesi: Pyrex

Çmimi: 14.840,00 Lekë

Totali 14.840,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Kjo është tenxherja perfekte për të zier, kavërdisur dhe gatuar ushqime të ndryshme.
Dizenjuar për të patur fuqi dhe rezistencë maksimale ndaj deformimit, gërvishtjeve dhe nxehtësisë.
Tenxhere e rrumbullakët me trup dhe kapak prej gize, material i cili ndihmon në përhapjen me të mirë të ngrohjes dhe gatimit të njëtrajtshëm të ushqimit.
Veshja e brëndshme nuk i lejon ushqimet të ngjisin gjatë procesit të gatimit.
Mund të përdoret në mikrovalë, furra dhe lavapjatë.
Përdoret në vatra gazi, qeramike, elektrike si dhe në ato me induksion.
Një enë gatimi me të vërtetë e gjithanëshme që ju duhet ta shtoni në kuzhinën tuaj.
Mund të përballojë temperatura deri në 280°C.
Marka / Prodhuesi
Pyrex
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
8.1 Kg
Barcode
3426470022798
BN Code
PY000001057R

3426470022798

Detajet

Dimensionet
32 x 37 x 18 Cm
Materiali
Inoks, Gizë
Ngjyra
E kuqe
Vëllimi
6.3 L
Përbërja
1 Copë
Diametri
28 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Pyrex Slow Cook Tenxhere e Kuqe 6.3 L
Pyrex Slow Cook Tenxhere e Kuqe 6.3 L
Pyrex Slow Cook Tenxhere e Kuqe 6.3 L
Pyrex Slow Cook Tenxhere e Kuqe 6.3 L
Pyrex Slow Cook Tenxhere e Kuqe 6.3 L
Pyrex Slow Cook Tenxhere e Kuqe 6.3 L
Pyrex Slow Cook Tenxhere e Kuqe 6.3 L
Pyrex Slow Cook Tenxhere e Kuqe 6.3 L
0.1207
185.81 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë