Bormioli Luigi Birrateque Set Gotash për Birrë me Fron 60 Cl

ID: LUG000001614ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Luigi

Çmimi: 1.360,00 Lekë

Totali 1.360,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set me 2 gota që i përkasin serisë "Birrateque".
Gota është e madhe, e lakuar, elegante dhe e balancuar. Sipas ekspertëve, ajo është instrumenti i përsosur për shijimin e birrave artizanale. Forma e saj e bën atë veçanërisht dalluese, pasi ajo thekson aromën specifike të birrave të errëta. Është me fron dhe përdoret në bare, restorante, hotele dhe shtëpi. Është prodhuar me material SON.hyx qelq kristalor i cili do të mbetet me shkëlqim për më shumë se 4.000 cikle industriale.

Karakteristika të materialit:
- I përpunuar me teknologji të lartë.
- Tërësisht transparent.
- I fortë: Rezistent ndaj dëmtimeve dhe ndryshimit të temperaturave.
- Miqësor me mjedisin: Pa plumb dhe metale të rënda.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Luigi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.9 Kg
Barcode
032622024126
BN Code
LU000004331G

032622024126

Detajet

Përbërja
2 Copë
Dimensionet
h 17.8 Cm
Materiali
Qelq, Kristal
Ngjyra
Transparent
Vëllimi
0.6 L
Diametri
9.5 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Bormioli Luigi Birrateque Set Gotash për Birrë me Fron 60 Cl
Bormioli Luigi Birrateque Set Gotash për Birrë me Fron 60 Cl
Bormioli Luigi Birrateque Set Gotash për Birrë me Fron 60 Cl
Bormioli Luigi Birrateque Set Gotash për Birrë me Fron 60 Cl
Bormioli Luigi Birrateque Set Gotash për Birrë me Fron 60 Cl
0.2135
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë