Luminarc Diwali Set Pjatash

ID: LMC000001834ARG

Marka / Prodhuesi: Luminarc

Çmimi: 4.070,00 Lekë

Totali 4.070,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Set pjatash të prodhuara nga material Arkopal i cili është një përzierje e materialit opal me qelqin e temperuar. Ky lloj materiali i bën pjatat të jenë 3 x më rezistente se pjatat e tjera tradicionale.Të dizejnuara për përdorim intensiv të përditshëm, modeli do të mbetet i qëndrueshëm edhe pas një numri të madh larjesh në pjatalarëse. Dizajni bashkëkohor dhe forma e rrumbullakët e bën atë të jetë pjesë e kuzhinës tuaj për raste të veçanta apo përdorim të përditshëm.

Seti përmban:
- 6 pjata për ëmbëlsira 19 Cm,
- 6 pjata për supë 20 Cm,
- 6 pjata për darkë 27 Cm,
- 1 tas për sallatë 21 Cm.
Marka / Prodhuesi
Luminarc
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
8.5 Kg
Barcode
883314325782
BN Code
LM000000772C

883314325782

Detajet

Përbërja
19 Copë
Materiali
Arkopal
Ngjyra
E bardhë
Diametri
0 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Luminarc Diwali Set Pjatash
Luminarc Diwali Set Pjatash
Luminarc Diwali Set Pjatash
Luminarc Diwali Set Pjatash
Luminarc Diwali Set Pjatash
Luminarc Diwali Set Pjatash
Luminarc Diwali Set Pjatash
Luminarc Diwali Set Pjatash
Luminarc Diwali Set Pjatash
Luminarc Diwali Set Pjatash
0.1723
180.45 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë