Tontarelli Omnimodus Komodinë Kremi me 3 Module dhe 4 Sirtare

ID: TON000001184ARG

Marka / Prodhuesi: Tontarelli

Çmimi: 49.030,00 Lekë

Gjëndja e këtij produkti përfundoi.
Transporti falas

Info

Përshkrimi
Komodinë me 3 ndarje dhe 4 sirtare të vegjël, pjesa e sipërme ka 2 dyer të ndara me 6 rafte, material plastik, ngjyrë kremi.
Përdoret për të maganzinuar artikuj të ndryshëm.
Stil elegant që mund të përshtatet lehtësisht me çdo lloj ambienti.
Produktet Omnimodus përballojnë agjentë të jashtëm.
Materialet e përdorura janë të riciklueshme.
Omnimodus ju ofron zgjidhje origjinale dhe funksionale për të siguruar dhe organizuar hapësirën që dëshironi.
Ngarkesa që mund të mbajë është deri në 40 kg.
Marka / Prodhuesi
Tontarelli
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
8009404184448
BN Code
TO000000258N

8009404184448

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
118 x 43 x 164 Cm
Materiali
Plastikë
Ngjyra
Krem
Sipërfaqja
Mat

Të ngjashme

Tontarelli Omnimodus Komodinë Kremi me 3 Module dhe 4 Sirtare
Tontarelli Omnimodus Komodinë Kremi me 3 Module dhe 4 Sirtare
0.1094
176.02 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë