Tontarelli Omnimodus Komodinë Kremi e Ulët me 1 Modul

ID: TON000001154ARG

Marka / Prodhuesi: Tontarelli

Çmimi: 8.720,00 Lekë

Totali 8.720,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Komodinë e ulët me kapak. Përshtatet në mënyrë të përkryer me çdo dekor. Është peshë e lehtë por e fortë, hapësirë e bollshme dhe mund të montohet shpejt pa mjete. Me sistemin Omnimodus, ju mund të ri-arredoni mjedisin tuaj sa herë që dëshironi ose të shtoni modele të reja. Omnimodus ju ofron zgjidhje origjinale dhe funksionale për të siguruar dhe organizuar çdo hapësirë që dëshironi. Ju do të jeni në gjendje të përdorni mobiljet për shumë qëllime dhe ato do të përputhen në çdo mjedis në mënyrë të përkryer.

Karakteristikat:
- Linja Omnimodus Tontarelli,
- Materiali polipropilen / plastikë i riciklueshëm,
- Rezistent ndaj ujit dhe lagështisë,
- Rezistent ndaj rrezeve UV.
Marka / Prodhuesi
Tontarelli
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
8009404180501
BN Code
TO000000290N

8009404180501

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
86 x 40 x h 42 cm
Materiali
Dru, Plastikë
Ngjyra
Krem

Të ngjashme

Tontarelli Omnimodus Komodinë Kremi e Ulët me 1 Modul
Tontarelli Omnimodus Komodinë Kremi e Ulët me 1 Modul
0.118
175.8 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë