Decover Conic Set Gotash për Pije pa Fron me Figura 33 Cl

ID: DEC000001384ARG

Marka / Prodhuesi: Decover

Çmimi: 500,00 Lekë

Totali 500,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
"Conic" prezantohet me një set gotash prodhuar nga "Decover".
Seti përmban 3 gota pa fron, material qelqi, karakteristikë për këtë set janë figurat dhe shkrimet e shumta të printuara në të gjithë hapsirën e gotave.
Për shkak të materialit me cilësi të lartë, gotat nuk do të absorbojnë aromat dhe do të ruajnë ngjyrën origjinale për vite.
Gotat kanë trup të gjatë, perfekte për të shërbyer ujë, limonadë, lëng frutash të freskëta dhe pije të tjera të ftohta.
Seti është ideal për fëmijët tuaj, për të shijuar pijen e tyre të preferuar.
Janë të qëndrueshme, rezistente ndaj ndryshimeve të temperaturës dhe dëmtimit.
Pastrohen me lehtësi dhe mund të lahen në lavapjatë.
Marka / Prodhuesi
Decover
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.965 Kg
Barcode
8002653151421
BN Code
DE000004532C

8002653151421

Detajet

Përbërja
3 Copë
Materiali
Qelq
Ngjyra
E kuqe, E verdhë, Transparent
Vëllimi
0.33 L
Diametri
0 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Decover Conic Set Gotash për Pije pa Fron me Figura 33 Cl
Decover Conic Set Gotash për Pije pa Fron me Figura 33 Cl
Decover Conic Set Gotash për Pije pa Fron me Figura 33 Cl
Decover Conic Set Gotash për Pije pa Fron me Figura 33 Cl
Decover Conic Set Gotash për Pije pa Fron me Figura 33 Cl
0.169
181.64 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë