Bormioli Luigi Thermic Glass Happy Days Set Gotash për Pije me Fron 39 Cl

ID: LUG000001564ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Luigi

Çmimi: 2.830,00 Lekë

Totali 2.830,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Set me 2 gota me fron dhe me një dizajn elegant të cilat do të duken bukur në çdo mjedis. Ato përdoren në përditshmëri dhe raste të veçanta për të shërbyer lëngje të shtrydhura, smoothi, pije të ftohta, frape apo pije të tjera sipas dëshirës. Janë të punuara me dorë nga qelq borosilikat.
Sipërfaqja e vakumit mes dy mureve të qelqit siguron izolim termik duke ruajtur temperaturën e pijeve për një kohë të gjatë.

Karakteristikat e materialit:
- Rezistent ndaj ndryshimit të temperaturave.
- Ruan të pandryshuar përbërjen kimike dhe nivelin e aciditetit të pijeve.
- Parandalon kondesimin në sipërfaqen e jashtme.
- I sigurtë në mikrovalë dhe pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Luigi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.565 Kg
Barcode
032622025161
BN Code
LU000004370G

032622025161

Detajet

Përbërja
2 Copë
Dimensionet
h 17.3 Cm
Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Vëllimi
0.39 L
Diametri
8.9 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Bormioli Luigi Thermic Glass Happy Days Set Gotash për Pije me Fron 39 Cl
Bormioli Luigi Thermic Glass Happy Days Set Gotash për Pije me Fron 39 Cl
Bormioli Luigi Thermic Glass Happy Days Set Gotash për Pije me Fron 39 Cl
Bormioli Luigi Thermic Glass Happy Days Set Gotash për Pije me Fron 39 Cl
0.2592
182.29 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë